Megan Thee Stallion giver første tv-interview om skudepisode med Tory Lanez: »Han skød flere gange«

Megan Thee Stallion giver første tv-interview om skudepisode med Tory Lanez: »Han skød flere gange«
Megan Thee Stallion. (Foto: Marcelo Cantu)

Tilbage i 2020 blev Megan Thee Stallion skudt to gange i foden og måtte efterfølgende opereres. Rapperen har siden hævdet, at det var musikeren Tory Lanez, der skød hende – hvilket Lanez benægter. Han kan stå til 23 års fængsel, hvis han bliver kendt skyldig i retten.

Både Megan Thee Stallion og Tory Lanez har udtalt sig om begivenheden efterfølgende, og begge har faktisk også lavet sange om skudepisoden. Førstnævnte har udgivet det sydende diss-nummer ‘Shots Fired’, mens sidstnævnte har lavet et helt album om sagen.

Nu har Megan Thee Stallion så, for første gang, givet et decideret tv-interview om episoden med Gayle King hos den amerikanske tv-kanal CBS.

Her gentager Houston-rapperen – der kæmper med tårerne – tidligere udtalelser om, at Tory Lanez ifølge hende råbte »dans, bitch«, mens han skød mod hende. »Han begyndte at skyde. Jeg tænkte bare: Åh, Gud. Han skød flere gange«, siger Megan Thee Stallion.

Megan Thee Stallion fortæller også, at hun frygtede for sit liv, og at hele skyderiet startede over en mindre bagatel. »Det burde aldrig have endt med noget så sindssygt«, siger hun.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af