Mø har besøg af kunstneren bag ‘den værste sang nogensinde’ på nyt remix

Mø har besøg af kunstneren bag ‘den værste sang nogensinde’ på nyt remix
Mø. (Foto: Nicolaj og Camillo Springborg/Soundvneue)

I januar udgav albummet ‘Motordrome’, hvorfra et af de allerbedste numre er den intense, pumpende ‘New Moon’. Den sang er så god, at vi her på Soundvenue beskrev den som en ny signatursang for Mø – lyden af en krig, der er blevet kæmpet hårdt, men som er blevet vundet, og hvor Mø nu har kontrol.

Derfor kunne den danske popstjerne næppe have valgt en bedre samarbejdspartner til det nye remix af’ New Moon’ end Rebecca Black.

Black blev som teenager lagt for had og udsat for chikane i lange baner, efter hun sang den udskældte ‘Friday’, der gik viralt under parolen, at den skulle være den værste sang nogensinde – en sang, hun i øvrigt intet havde at gøre med at skrive eller producere.

Sidenhen har Black selv kæmpet en sej kamp for at blive genkendt som en popstjerne i egen ret – blandt andet ved at udgive et meta-ironisk hyperpop-remix af ‘Friday’.

Blacks karriere som seriøs popkunstner har rimelig god medfart disse år, og Mø lader også til at være ret så imponeret. I en pressemeddelelse skriver Mø: »Det var sådan en fornøjelse at have besøg af Rebecca Black på ‘New Moon’. Sikke. Et. IKON«.

Så kan det vist ikke siges større.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af