Tessa leder efter nye danske hiphoptalenter: »Send dit track til mig«

Tessa leder efter nye danske hiphoptalenter: »Send dit track til mig«
Tessa til Summer Days. (Foto: Nikolaj Bransholm/Soundvenue)

Tessa har stået for et af de seneste års største gennembrud på den danske hiphopscene. Men nu har rapperen fra Vestegnen startet en kampagne for at hjælpe endnu flere nye artister frem.

Tessa har netop lanceret projektet ‘Legatet’ sammen med energidrikken Cult, hvor unge talenter kan vinde studietid med Tessa og hendes samarbejdspartnere Livid og Kewanliggerbeatetnormal – samt et legat på 5.000 kr.

»Dansk hiphop har brug for ny energi, og jeg ved, at der er så mange af jer derude, som har den«, lyder det i en video på rapperens Instagram.

»Derfor er jeg gået sammen med Cult om at lave ‘Legatet’, sådan så vi kan få den nye generation af hiphop repræsenteret og hjælpe jer med at overtage scenen. Send dit track til mig eller dine sygeste bars, og hvis jeg kan høre, du har den, kommer du i studiet med mig og Livid«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Disclaimer: Soundvenue Creative står bag kampagnen Tessa x Cult: Legatet. Soundvenue Creative er ligesom Soundvenue en del af Soundvenue Group.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af