Jack Harlow får besøg af Drake og Pharrell på sit nye album – opkalder sang efter en popstjerne

Jack Harlow får besøg af Drake og Pharrell på sit nye album – opkalder sang efter en popstjerne
Jack Harlow. (Foto: Urban Wyatt/PR)

På fredag lander Jack Harlows nye album, der bærer den meget Drake-agtige titel ‘Come Home the Kids Miss You’ – og søreme om albummet ikke også har netop Drake med på gæstelisten.

Roskilde Festival-aktuelle Harlow har netop delt tracklisten til albummet, og det er en stjernespækket omgang. Udover ovennævnte canadier kigger A-listerne Pharrell, Lil Wayne og Justin Timberlake forbi. Dua Lipa er også med på tracklisten, men ikke som gæsteoptræden. Der er i stedet en sang, der bogstavelig talt er opkaldt efter popstjernen.

Den imponerende gæsteliste på ‘Come Home the Kids Miss You’ er ikke så overraskende, når man ser på Jack Harlows enorme succes den seneste tid.

Efter gennembruddet med ‘What’s Poppin’ har han gæstet Lil Nas X’s storstreamende ‘Industry Baby’, og han hitter for tiden med solosinglen ‘First Class’ – en sang, der topper hitlister verden over, selv om den indeholder følgende linje: »Pineapple juice, I give her sweet, sweet, sweet semen / I know what they like so I just keep cheesin’«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af