Kendrick Lamar rapper om at have sex i København på ny sang

Kendrick Lamar rapper om at have sex i København på ny sang
Kendrick Lamar i 2019. (Foto: Prince Williams/Wireimage)

Vent, rappede Kendrick Lamar lige om at have sex i København på sangen ‘Worldwide Steppers’?

Det lyder sådan!

Det tredje nummer på første disk af Kendrick Lamars dobbeltalbum ‘Mr. Morale & The Big Steppers’ byder på en kort anekdote om dengang rapperen var på turné med albummet ‘Good Kid, m.A.A.d City’ og havde sex med en kvinde efter en koncert i København.

»Next time I fucked a white bitch, was out in Copenhagen / Good kid, m.A.A.d city tour, I flourished on them stages«, rapper Kendrick på sangen.

Umiddelbart refererer han til sin koncert i Store Vega i februar 2013, som var en del af hans ‘Good Kid, m.A.A.d City’-turné.

Ifølge teksten var det anden gang i rapperens liv, at han havde sex med en hvid kvinde. Første gang var da han var 16 år gammel, rapper han. Og den erkendelse leder til følgende linje:

»Whitney asked did I have a problem / I said, ‘I might be racist’ / Ancestors watchin’ me fuck was like retaliation«.

Sangen tematiserer sex, lyst og Kendricks forhold til kvinder i lyset af hans forlovelse til partneren Whitney Alford, som han har to børn med – blandt andet en nyfødt søn, som ifølge ‘Wordwide Steppers’-teksten hedder Enoch.

‘Mr. Morale & The Big Steppers er Kendrick Lamars første studieudgivelse siden ‘DAMN’ fra 2017. Tjek gæstelisten ud her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af