Kendrick Lamars næste udgivelse er (sandsynligvis) et dobbeltalbum – ude i næste uge

Kendrick Lamars næste udgivelse er (sandsynligvis) et dobbeltalbum – ude i næste uge
Kendrick Lamar. (Foto: Mark Metcalfe/Getty Images)

Det er nu over fem år siden, vi sidst fik et soloalbum fra Kendrick Lamar. Da ‘Damn’ udkom i april 2017, skrev vores anmelder, at det værk cementerede ham som en af de bedste rappere nogensinde. Siden har der mestendels været stille omkring kunstneren fra Compton.

Nu er ventetiden dog snart forbi. I april annoncerede Kendrick, at et nyt album ved navn ‘Mr. Morale & The Big Steppers’ udkommer 13. maj. Altså om lidt over en uge.

Albumannonceringen kom for over to uger siden, men siden da er der ikke kommet meget information – eller nogle singler! – fra den kommende udgivelse. Nu har Kendrick Lamar til gengæld offentliggjort et foto af to brændte cd’er, hvor den ene bærer teksten ‘Morale’, mens der står ‘Steppers’ på de anden.

Hele to cd’er? Det må næsten betyde, at Kendrick Lamars kommende udgivelse er et dobbetalbum. Det er i hvert fald konklusionen, de fleste Lamar-fans drager rundt omkring på internettet. Og hvis du spørger os, er det kun på sin plads, at der er dobbelt op på musikken, nu hvor ventetiden har været så lang.

‘Mr. Morale & The Big Steppers’ markerer Lamars sidste udgivelse under pladeselskabet Top Dawg Entertainment. Fremover udgiver han sine projekter under musikselskabet pgLang, som han også er begyndt at signe andre artister til.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af