Til Soundvenue INPUT fortalte Jada om aflysningen, der føltes som at få sit hjerte knust

Der var premiere på flere sange fra Jadas nye album 'Elements' til vores nye festival Soundvenue INPUT.
Til Soundvenue INPUT fortalte Jada om aflysningen, der føltes som at få sit hjerte knust
Jada fortæller om sine nye sange, der blev spillet eksklusivt til Soundvenue INPUT. (Foto: Dejan Obretkovic)

»For ti minutter siden havde jeg det virkelig godt!«

Sådan lød det fra Jada, da hun trådte ind på scenen for at tale om sit kommende album ‘Elements’ til vores tredages festival Soundvenue INPUT.

For lige før talken skulle starte, slog det hende nemlig, at der jo undervejs ville blive spillet helt nye sange fra ’Elements’ foran en sal fyldt med fans og publikum.

Hvilket naturligt nok var ret uhyggeligt. For, som intervieweren Mads Axelsen sagde, var det her jo første gang, nogen skulle høre de her sange. ‘Elements’ udkommer nemlig først officielt den 27. maj.

»Jeg har været bange«, indrømmede Jada. Men heldigvis fandt hun sig hurtigt til rette i de afslappede omgivelser.

Begejstringen steg, da Jada blandt andet spillede nye numre med gæsteoptrædener af Coco O. og Debbie Sings. Og der var meget kærlighed i luften, da hun delte gavmildt ud af sine oplevelse fra de seneste par år.

Jada til Soundvenue INPUT. (Foto: Dejan Obretkovic)

Hun beskrev blandt andet, hvad hun følte, da Roskilde Festival blev aflyst i 2019, og hun derfor ikke skulle åbne Orange Scene alligevel: »Jeg tæller det som en af de gange, jeg har fået mit hjerte knust«.

Derudover fortalte Jada åbent om både kunstneriske kriser, hvor man kan føle sig »talentløs og pinlig«, og om hårde personlige oplevelser som tabet af sin farmor – som det kommende album er dedikeret til. Jada blev synligt rørt, da hun fortalte om den type ubetingede kærlighed, hun mærkede fra sin farmor.

Samtalen mellem Jada og Mads Axelsen var en følsom oplevelse. »Jeg kan lide at være sammen med jer. Det er det, jeg kan lide«, sagde Jada på et tidspunkt. Følelsen var gensidig.

Publikum til Jadas talk på Soundvenue INPUT. (Foto: Dejan Obretkovic)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af