Jada skriger frustrationerne ud på Instagram efter Roskilde Festivals aflysning

Jada skriger frustrationerne ud på Instagram efter Roskilde Festivals aflysning
Jada på Roskilde Festival i 2019. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)

Det var med blødende hjerte, at Roskilde Festival i går måtte melde aflyst i kølvandet på Mette Frederiksens forlængelse af forbudet mod større forsamlinger.

Mere end 130.000 billetindehavere må vinke farvel til drømmen om at betræde græsset foran Orange Scene til sommer. Værst går det dog selvfølgelig udover arrangørerne, der har knoklet hele året for at få festival nr. 50 på benene, samt de mange musikere og leverandører, der mister arbejde.

Ikke overraskende var det Jada, der på Instagram stod for den mest menneskelige og perfekte reaktion på nyheden om Roskildes aflysning. Det danske popstjerneskud skulle have åbnet Orange Scene i år og frustrationen var derfor stor, da festivalen måtte melde aflyst.

Jada har lagt en video på Instagram, der dokumenterer hendes umiddelbare reaktion: Gå ud på græsmarken og skrige af sine lungers fulde kraft. »Jeg havde virkelig glædet mig så meget«, siger sangeren, inden hendes stemme knækker over.

Også Thomas Helmig, der skulle have spillet på Orange Scene, begræder aflysningen i et opslag på Facebook, men sender sine tanker ud til arrangørerne og leverandørerne på festivalen.

Vi krydser fingre og tæer for, at begge koncerter kan videreføres til næste års program.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

FOR HELVEDE DA OGSÅ ;((((((((( <‘3

A post shared by Jada (@jadablu93) on

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af