Premiere: Instruktør-talentet Tone Ottilie laver rørende smuk musikvideo til Brimheims ‘Can’t Hate Myself Into a Different Shape’

Premiere: Instruktør-talentet Tone Ottilie laver rørende smuk musikvideo til Brimheims ‘Can’t Hate Myself Into a Different Shape’
Brimheim og hendes kone, Lorri. (Foto: PR)

Det er sjældent, at man støder på så potent og sigende en sangtitel som ‘Can’t Hate Myself Into a Different Shape’.

Der ligger så meget i de ord. Om selvaccept. Selvhad. Kroppen. Tanker. Former.

Og ja, så er vi jo slet ikke kommet til selve Brimheims sang – titelnummeret fra hendes fornemme 2022-album – der behandler tematikken på både intim og forløsende vis.

Nu har sangen så fået en både rørende smuk og ekstremt passende musikvideo lavet af instruktørtalentet Tone Ottilie, som Soundvenue tidligere har hyldet – blandt andet for hendes queer-perle ‘Babylebbe’ fra 2020.

Det her er Ottilies første musikvideo nogensinde, og hun har i processen valgt at udbygge på sangens tema, så billedsiden også handler om queer-identitet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»’Can’t Hate Myself Into a Different Shape’ er en ekstremt sårbar og rørende sang om krop og selvhad, som jeg har været meget beæret over at lave min første musikvideo nogensinde til. Sangens tema om krop valgte jeg at tolke lidt bredere tematisk til også at handle om queer identitet og kærlighed, da man heller ikke kan hade sig selv ciskønnet eller heteroseksuel, selv om mange har prøvet«, lyder det via en pressetekst fra Ottilie, som i musikvideoen bevæger sig ind i en række personers hjem og mest intime rum.

»Jeg havde en stor lyst til at vise en masse forskellige queer kroppe og kærlighed. Videoen følger forskellige queer mennesker filmet i deres eget hjem. Vi spurgte også hver af de medvirkende om at vise os noget, der betød noget for dem. Det var alt fra venner, kreativitet, kærester eller ægtefæller, og vi prøver at vise en bred palet af hjertevarmende måder, queers udtrykker deres passioner og intime rare rum for dem selv«, fortæller Ottilie, som blandt andet har filmet Helena Heinesen Rebensdorff aka Brimheim og hendes kone, Lorri.

»Jeg har nok lidt lavet den video, jeg også selv havde brug for at se, og det store budskab er kærlighed til sig selv og andre som en vej ud af selvhad. Jeg er dybt taknemmelig over de generøse og modige medvirkende, der stolede på mig og holdet nok til at lade os komme ind i deres verdener, og dybt taknemmelig overfor Helena og Lorri for at lukke mig ind i deres hjem«, afslutter Ottilie.

Tone Ottilie blev i 2021 uddannet instruktør fra Den Danske Filmskole.

Brimheim kan senere i juni opleves på Roskilde Festival.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af