Umiddelbart efter fængselsdom: Benny Jamz annoncerer nyt album

Umiddelbart efter fængselsdom: Benny Jamz annoncerer nyt album
Benny Jamz. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Tidligere på ugen kom det frem, at Benny Jamz har fået en fængselsdom på tre måneder for at have slået en dørmand i hovedet med en flaske ved natklubben Rumors i november 2021. Men den dom har ikke sat en stopper for B.O.C-rapperens musikkarriere.

Benny Jamz har netop annonceret på Instagram, at et nyt album lander allerede næste måned. Udgivelsen kommer til at hedde ‘Jamo’, og det er Jamz’ første soloalbum siden ‘1010’ fra januar 2020.

I år har han udgivet singlen ‘Europa Life’ med Gilli, og sidste år kom samarbejdet ‘Makaveli’ med norske S1sco. Benny Jamz har desuden udgivet albummet ‘Mere end musik’ i 2021 sammen med B.O.C-makkerne Gilli og Kesi.

Annonceringen af soloalbummet kommer som sagt få dage efter, at Jamz har fået en ubetinget fængselsstraf. Rapperen selv har udtalt følgende om dommen til Ekstra Bladet: »Jeg fortryder min dumme handling, men nogle gange skal der dårlige ting til, før man lærer«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af