Beyoncés nye album ‘Renaissance’ er ude nu – hør det her og se krediteringslisten

Beyoncés nye album ‘Renaissance’ er ude nu – hør det her og se krediteringslisten
Beyoncé. (Foto: Carlijn Jacobs)

Endelig har vi fået et nyt Beyoncé-album.

Popdronningen udgav sit længeventede syvende studiealbum i nat. Det markerer hendes første solostudieudgivelse siden ‘Lemonade’ fra 2016.

Albummet består af 16 sange og der er en lang række stjerner krediteret som sangskrivere og producere – blandt andre Jay-Z, Drake, Pharrell Williams, Skrillex, Labrinth, 070 Shake, Hit-Boy og The-Dream. Danske Morten Ristorp har også været med til at skrive nummeret ‘Cuff It’. Se den fulde kreditliste på Beyoncés hjemmeside.

Der er ikke mange features på albummet, der dog byder på gæstevokaler fra reggaeartisten Beam på sangen ‘Energy’ og Grace Jones og Tems på ‘Move’.

Albummet sampler en lang række kunstnere – præcis som på singlen ‘Break My Soul’. Det gælder blandt andet musik af James Brown, Donna Summer og Giorgio Moroder samt Teena Marie.

Umiddelbart inden albumudgivelsen fastslog Beyoncé, at ‘Renaissance’ er første del af et tredelt projekt, som allerede er færdigindspillet.

»Dette treaktsprojekt blev optaget over tre år under pandemien. Det var en stillestående tid, men også en tid, som jeg fandt stor kreativitet i«, skrev Beyoncé på sin hjemmeside.

Hør ‘Renaissance’ herunder.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af