Først var det Kate Bush – nu kommenterer Metallica deres store ‘Stranger Things’-øjeblik

Først var det Kate Bush – nu kommenterer Metallica deres store ‘Stranger Things’-øjeblik
Joseph Quinn, der er hovedpersonen i Metallica-scenen i 'Stranger Things' sæson 4. (Foto: Netflix)

Tidligere i år sendte ‘Stranger Things’ på uventet vis Kate Bush-klassikeren ‘Running Up That Hill’ helt til tops på alverdens hitlister, da sangen spiller en markant rolle i seriens fjerde sæson.

Kunstneren bag den 37 år gamle sang delte af flere omgange sin begejstring over den overraskende succes. »Jeg har aldrig prøvet noget lignende«, lød det blandt andet fra Kate Bush i juni.

Denne weekend landede resten af seriens fjerde sæson på Netflix, og der er igen en storladen scene, hvor et 80’er-hit spiller en stor rolle.

Vi vil selvfølgelig ikke afsløre for meget her, men vi kan vist godt sige, at Metallicas ‘Master of Puppets’ bliver blæst udover stepperne på ret kraftfuld vis. Det er noget med at shredde igennem i skyggelandet The Upside Down.

Nu har Metallica selv reageret på scenen, og de er – ligesom Kate Bush – glade for at være med i Netflix-serien.

»Måden, Duffer-brødrene har inkorporeret musik i ‘Stranger Things’ på, har altid været next level, så vi var mere end psyched over, at de ikke bare inkluderede ‘Master of Puppets’ i serien, men endda byggede en så afgørende scene op omkring sangen«, lyder det blandt andet fra bandet via Instagram.

Nu må tiden vise, om ‘Stranger Things’ sender Metallica-klassikeren lige så langt op af hitlisterne, som serien gjorde med ‘Running Up That Hill’.

‘Master of Puppets’ ligger i øjeblikket nummer 17 på den globale Spotify-liste.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af