Frank Ocean er tilbage (men kun som radiovært)

Frank Ocean er tilbage (men kun som radiovært)
Frank Ocean. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Frank Ocean tager tingene i sit eget tempo. Han udgiver kun musik, når han virkelig selv føler for det. Hvilket vel til en vis grad er beundringsværdigt i vores præstationskultur, hvor mange føler et pres om hele tiden at være aktuelle.

Det er lidt ligesom Gandalf, når han siger, at han aldrig kommer for sent eller tidligt – men altid lige præcis på det tidspunkt, han har tænkt sig. Sådan er det også med Frank Ocean-album.

De lange ventetider gør dog, at den mediesky musikers fans er mere end desperate efter alt nyt fra manden bag klassikere som ‘Blonde’ og ‘Channel Orange’.

Så i den forstand er der gode nyheder, for Frank Ocean har netop fejret at albummet ‘Channel Orange’ har 10-års-jubilæum ved at udgive to nye afsnit af sit Apple Music-radioprogram ‘Blonded Radio’. Her taler han med gæster om henholdsvis LSD-microdosing og meditation. De to nye episoder er de første afsnit af radioprogrammet i år.

Er det lige så spændende som et nyt album? Måske ikke helt. Men det er da noget. Og, som alle Frank Ocean-fans ved: Noget er bedre end intet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af