Se Haim hive Taylor Swift på scenen til stor arenakoncert i London

Se Haim hive Taylor Swift på scenen til stor arenakoncert i London
Haim og Taylor Swift til Grammy Awards i 2015. (Foto: Larry Busacca/Getty Images for NARAS)

Ikke et ondt ord om Haims forrygende koncert på Roskilde Festival tidligere på måneden, men noget tyder på, at bandets igangværende turné kulminerede i London i sidste uge.

Her gav de tre søstre en udsolgt koncert i O2-arenaen i London, hvor de fik besøg af ingen ringere end Taylor Swift.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Iklædt de samme speciallavede Louis Vuitton-læderbukser, som Haim-søstrene har båret under hele deres turné, gæstede Swift et mashup af ‘Love Story’ fra Swift-albummet ‘Fearless’ og ‘Gasoline’ fra Haims ‘Women in Music Part III’.

Swift og Haim har tidligere samarbejdet på en ny udgave af ‘Gasoline’ og på Swift-sangen ‘No Body, No Crime’ fra ‘Evermore’.

På Instagram skriver Haim: »Vi kan ikke komme os over aftenen i går, London! Mange tak til vores fjerde søster, Taylor Swift, for at gæste vores udsolgte show i O2-arenaen. GAHH!!!«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af