Smukfest med overraskelse: Lukas Graham åbner årets festival

Smukfest med overraskelse: Lukas Graham åbner årets festival
Lukas Graham. (Foto: PR)

Inden Lukas Graham drager på turné rundt i landet med et helt særligt scenesetup i august, indvier bandet de nye bøgescener på Smukfest onsdag den 3. august.

»Vi har glædet os helt afsindigt til at dele, hvem der gemte sig bag scenetæppet til onsdagens surprisekoncert med jer«, skriver festivalen på Facebook og fortsætter:

»Det er ingen ringere end verdens bedste Lukas Graham, der skyder Smukfest i gang, når han som den første nogensinde spiller på de nye Bøgescener onsdag kl. 15.45. Det bliver en oplevelse udover det sædvanlige, når han indhyller hele skoven i velsmurte, verdenskendte pophits!«.

Efter Smukfest skyder Lukas Graham sin ‘In the Round’-turné i gang i København 5. august, hvorefter bandet spiller koncerter i fire andre danske byer. Senere i år er bandet aktuelle med ‘The Pink Album’.

Lukas Graham er den seneste annoncering til festivalen, der sidste uge meddelte, at Kashmir erstatter det tidligere hovednavn Limp Bizkit, som var nødt til at aflyse deres koncert.

Festivalen har også fået en positiv melding fra Justin Bieber, der har bekræftet, at han spiller i Bøgeskoven 3. august efter en månedlang sygemelding grundet Ramsay Hunt-syndrom.

Musikken spiller på Smukfest fra 3.-7. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af