Drew Sycamore fik et shotrør kastet i hovedet og afbrød koncert: »Der er nul tolerance«

Drew Sycamore fik et shotrør kastet i hovedet og afbrød koncert: »Der er nul tolerance«
Drew Sycamore på Roskilde Festivals Orange Scene. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)

I fredags blev Drew Sycamore ramt af et shotrør i hovedet under en koncert til Grøn i Odense, hvorefter hun stoppede sin optræden.

Efterfølgende har hun kommenteret episoden i et Instagram-opslag.

»Det knuste mit hjerte at stoppe koncerten, men jeg kunne ikke fortsætte«, skriver Drew Sycamore, som opfordrer til, at den type adfærd skal stoppe.

»Please, please, please lad være med at kaste ting på scenen. Der er nul tolerance. Jeg er ok, men det er det mest grænseoverskridende nogensinde«, lyder det.

»At stille sig op på en scene er så sårbart, og den tillid, vi viser hinanden mellem publikum og fra scenen, den er real, og når den bliver brudt, føles det så utrygt. Jeg er ked af, at en person ødelægger det for 25.000 andre, og jeg håber, I vil være med til at passe på hinanden og os, der står på scenen. Vi er ikke lavet af hverken sten eller binær kode. Vi er rigtige mennesker«, skriver Drew Sycamore.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af