Efter kritik: Kanye West forsvarer at sælge ny Yeezy Gap-kollektion i sorte (skralde)sække

Efter kritik: Kanye West forsvarer at sælge ny Yeezy Gap-kollektion i sorte (skralde)sække
Kanye West. (Foto: Scott Dudelson/FilmMagic)

Kanye West er ikke bange for at prøve nye ting af. Derfor burde det måske ikke have vakt det store postyr, at han valgte at sælge sin nye Yeezy Gap-kollektion fra store sorte sække, som mange troede var skraldesække, i sine butikker rundt omkring i USA.

Efterfølgende er West blandt andet blevet beskyldt for at håne hjemløse med sit udstillingsvindue, hvilket fik ham til at stille op til interview med Fox News for at forsvare den alternative salgsmetode.

»Hør her, jeg er en innovator, og jeg er ikke kommet for at undskylde for mine ideer«, sagde West til Fox News fra sin Gap-butik i Times Square, hvor de sorte sække – som altså er byggesække – var fyldt med tøj. Han tilføjede, at målet var at gøre mode mere tilgængelig og uformel.

»Det er præcis, hvad medierne forsøger at få os til: Få os til at undskylde for enhver ide, som ikke falder i deres smag«, sagde West og fortsatte:

»Det her er ikke et spil. Det er ikke et kendis-samarbejde. Det er mit liv. Jeg kæmper for en position, hvor jeg kan udvikle tøj og bringe det bedste design til folket«.

Trods den beskedne fremstilling af de nye Yeezy Gap-trøjer er prislejet i en noget anden klasse. Den billigste T-shirt går for 1300 kroner.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af