Er Tobias Rahims nye single en børnesang? Hør den opløftende ’Flyvende Faduma’

Er Tobias Rahims nye single en børnesang? Hør den opløftende ’Flyvende Faduma’
Tobias Rahim. (Foto: PR)

Man skal som bekendt smede, mens jernet er varmt, og hvis man hedder Tobias Rahim, bliver jernet ikke meget mere glohedt end lige nu. Hans seneste mange singler er flyttet permanent ind på toppen af Spotify-hitlisten. Samlet set er han ved at være oppe på 100 millioner streams.

Så Tobias Rahim fortsætter forståeligt nok med at udgive den ene single efter den anden.

Hans helt nye af slagsen er en catchy sang ved navn ‘Flyvende Faduma’, som med meget stor sandsynlighed vil blive endnu et storhit for den dansk-kurdiske sanger. Der er masser af syng med-potentiale og opløftende budskaber på Tobias Rahims femte single i 2022.

Derudover har ‘Flyvende Faduma’, som titlen antyder, næsten noget børnesangs-agtigt over sig. Den handler om to skolebørn, der bliver venner og så at sige flyver afsted sammen. »Bare flyv, bare flyv, Faduma / I en luftballon slår vi tiden afsted«, lyder det.

Som så ofte hos Tobias Rahim er der også en politisk understrøm i sangen. Både sangtitlens Faduma og Rahim selv har en anden etnisk baggrund end dansk, hvilket sangeren understreger ved at rulle på r’et i sit eget navn. ‘Flyvende Faduma’ er altså en opløftende historie om to ikkehvide outsidere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af