Lukas Graham får besøg af Khalid på ny single – hør ‘Wish You Were Here’

Lukas Graham får besøg af Khalid på ny single – hør ‘Wish You Were Here’
Lukas Graham. (Foto: Xavi Torrent/WireImage/Getty Images)

Lukas Forchhammer virker så jordnær og ja, normal, at man nogle gange nærmest glemmer, at han – og resten af Lukas Graham – faktisk er et stort internationalt navn. Inklusive et hit, der ligger på omkring halvanden milliard afspilninger på Spotify (‘7 Years’ skulle man være i tvivl).

Bandets status bliver man dog mindet om i dag, hvor Lukas Graham har en stor international popstjerne med på den nye single ‘Wish You Were Here’. Det drejer sig om amerikanske Khalid, der i 2017 slog igennem med albummet ‘American Teen’, som vores anmelder kaldte »en dagbog fra Snapchat-generationen«.

Khalid var senest albumaktuel med ‘Free Spirit’ fra 2019, og han har desuden hittet stort med Billie Eilish-samarbejdet ‘Lovely’ samt lavet sange med folk som Ed Sheeran.

Lukas Graham og Khalids samarbejde er en klassisk, storladen ballade om savn, der passer til begge artister. Hverken Lukas Forchhammer eller hans amerikanske kollega er bange for at kaste sig ud i de helt store følelsers favn.

‘Wish You Were Here’ udkommer, mens Lukas Graham stadig har et par koncerter tilbage på deres danmarksturné.

Lukas Graham har tidligere udgivet singler med andre amerikanske stjerner som G-Eazy og Wiz Khalifa.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af