Branco kårer »den største danske sanger nogensinde«

Branco kårer »den største danske sanger nogensinde«
Branco. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Branco er blevet folkelig!

Sådan føles det i hvert fald, for den tidligere så mediesky rapper har netop været med i DR-programmet ‘Min sang til Danmark’ sammen med Sanne Salomonsen og Mads Langer. Her har de tre vokalister – som titlen antyder – skrevet en sang til landet, de bor i.

Brancos nummer hedder ‘Håb’ og giver ikke overraskende et alternativt perspektiv på Danmark. »Det er svært at være fornuftig, når der er kanoner i bilen / han var en rod siden lille / men at tage et liv var ikke lige det, han ville«, lyder det et sted.

Under et interview-segment i DR-programmet fortæller rapperen også, at han på nuværende tidspunkt i karrieren gerne vil give nogle andre perspektiver på livet i udsatte kvarterer. Og altså også lave musik med optimistiske, opløftende budskaber. Noget han også var inde på, da Soundvenue interviewede ham tidligere i år.

Programmet er også med Branco i musikstudiet, og her kommer det frem, at han har en uventet inspirationskilde.

»Kim Larsen minder om mit Danmark. Han er ikke pakket ind. Han fortæller historierne lige ud af posen«, lyder det fra Branco: »Han er kunstnerisk den, jeg ville kalde den største danske sanger nogensinde«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af