Hør Rihanna hylde afdød skuespiller på første single i seks år

Coveret til Rihannas single ‘Lift Me Up’.

Rihanna har udgivet sin første single i seks år.

Som rygtet tidligere på ugen er Rihannas nye sang, ‘Lift Me Up’, en del af soundtracket til den kommende Marvel-film ‘Black Panther: Wakanda Forever’.

Sangen er skrevet af Rihanna i samarbejde med Tems, den Oscar-vindende komponist og producer Ludwig Göransson samt ‘Black Panther’-instruktør Ryan Coogler.

I en pressemeddelelse beskrives sangen som »en hyldest til Chadwick Bosemans ekstraordinære liv og arv«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Boseman spillede hovedrollen i den første ‘Black Panther’-film og gik bort til kræft i 2020. I den kommende ‘Wakanda Forever’ skal hans arvtager findes. Filmen får premiere i de danske biografer 9. november.

Rihanna er endelig på vej tilbage til musikken efter en mangeårig pause, hvor hun primært har fokuseret på sit mode- og kosmetikmærke Fenty, der har gjort hende til den rigeste kvindelige musiker i verden, mens hun også er blevet mor.

Næste år spiller hun til Super Bowl, hvilket markerer hendes første live-optræden siden 2018, hvor hun spillede til Grammy-uddelingen.

Forhåbentligt falder den stort anlagte koncert sammen med en ny albumudgivelse. Rihanna har ikke udgivet et album siden ‘Anti’ fra 2016.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af