Rihanna er den rigeste kvindelige musiker i verden

Rihanna er den rigeste kvindelige musiker i verden

I går kunne vi berette, at Jay-Z nu officielt kan kalde sig dollar-milliardær med en milliard amerikanske dollars på kontoen som den første rapper nogensinde. Nu har Forbes annonceret hans kvindelige pendant – der dog må nøjes med knapt fire milliarder danske kroner, hvilket “kun” gør hende til den rigeste kvindelige musiker i verden, da det er godt 2,6 danske milliarder fra at sikre dollar-milliardærstatussen.

Selv om det ville være helt oplagt at tro, at branchens to tungeste bankkonti blev i familien, er det nu ikke Beyoncé, der er løbet med førstepladsen. Det er ifølge Forbes derimod Rihanna, der sidder på de 3,98 milliarder danske kroner (600 millioner amerikanske dollars) og kan kalde sig verdens rigeste kvindelige musiker.

Beyoncé må ifølge samme medie tage til takke med en fjerdeplads på listen med sine 400 millioner amerikanske dollars, idet Madonna nupper andenpladsen med 570 millioner og Céline Dion tredjepladsen med 450 millioner amerikanske dollars.

Rihannas formue består foruden blandt andet hendes musikalske bagkatalog, koncertindtjeninger, modesamarbejder og filmroller primært af kosmetiklinjen Fenty Beauty samt mærkets partnerskab med den franske luksusmærkevare-koncern LVMH, som hun netop også har lanceret sin første modekollektion under mærket Fenty i samarbejde med.

Læs også: Rihanna bekræfter, at hun laver et reggaealbum – men Drake er ude i kulden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af