Rihanna bekræfter, at hun laver et reggaealbum – men Drake er ude i kulden

Rihanna bekræfter, at hun laver et reggaealbum – men Drake er ude i kulden
Rihanna. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Rihanna blev forleden interviewet af T Magazine, hvor hun gav allerførste smagsprøve på sit nye Fenty-mærke. I interviewet gemmer der sig imidlertid også lidt mere information om popstjernens næste album.

Rihanna bekræftede nemlig, at hendes kommende niende udgivelse bliver et reggaealbum, hvilket tidligere er blevet hentydet. Der er desværre ingen udgivelsesdato eller lignende at komme efter, men til gengæld snakker hun lidt om titlen – det bliver formentlig ‘R9’, som fans længe har døbt projektet.

»Indtil videre har det bare været ‘R9’, takket være the navy (Rihannas fans, red.). Jeg kalder det nok det, for de har hjemsøgt mig med det her ‘R9, R9, hvornår kommer R9 ud?’ Hvordan kan jeg acceptere en anden titel, efter den her er blevet brændt ind i mit kranie?«, siger hun til T Magazine.

Og så påtaler hun et par internetrygter – navnligt at der skulle være et samarbejde på vej med Lady Gaga, og at hun igen vil arbejde med Drake.

»Måske er det fordi hun begyndte at følge mig på Instagram. Det ligger ikke i kortene lige nu, men jeg er ikke imod det«, svarer hun til førstnævnte. Men mens hun ikke direkte afviser et samarbejde med Lady Gaga, afviser hun helt og holdent at lave mere med Drake: »Ikke foreløbigt, det kan jeg ikke se for mig. Ikke på det her album, det er helt sikkert«.

For et års tid siden italesatte Rihanna sit semikolde forhold til Drake, og relationen virker altså ikke til at være varmet op siden da.

Læs også: Tyra Banks’ legendariske ‘Top Model’-rant er blevet til et house-track

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af