Rihanna om Drake i nyt interview: »Vi er ikke venner for tiden«

Rihanna om Drake i nyt interview: »Vi er ikke venner for tiden«
Rihanna til biografpremieren på ’Valerian and the City of a Thousand Planets’ sidste år (Foto: Tim P. Whitby/Getty Images)

Vogue har netop publiceret et interview med Rihanna, der snart er biografaktuel med filmen ‘Ocean’s Eight’. Der bliver snakket om mode, om makeup, om den kommende film – og der bliver også snakket om Drake.

Intervieweren, Chioma Nnadi, nævner kortvarigt Drake, og da hun bemærker Rihannas reaktion på hans navn, spørger hun yderligere ind til deres venskab. Rihanna er lidt tvetydig omkring det: »Vi er ikke venner for tiden. Men vi er heller ikke fjender. Det er, hvad det er«, siger sangeren.

Citatet hænger sammen med en snak om dengang Drake erklærede sin kærlighed til Rihanna under MTV Video Music Awards. Hvilket hun vist synes var lidt for meget af det gode.

Det hele skal dog ikke handle om sladder. Trods sine mange udfoldelser er Rihanna jo først og fremmest musiker, og der er også lidt om planerne for hendes niende studiealbum. Chioma Nnadi skriver, at Rihanna planlægger et reggae-album, og at hun nok er inspireret af Bob Marley og produceren Supa Dups, der blandt andre har produceret for Beenie Man, Sean paul, og… ahem, Drake.

Det er et langt, vidtspændende interview, og dette er noget nær et minimalt udpluk af indholdet.

Du kan læse det hele HER.

Læs også: Alt du skal vide om Rihannas kommende undertøjskollektion – fra kropspositivitet til blonder

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af