Kanye West vil stille op til præsidentvalget i 2024 – med Donald Trump som sin vicepræsident

Kanye West vil stille op til præsidentvalget i 2024 – med Donald Trump som sin vicepræsident
Kanye West i Det Hvide Hus i 2018. (Foto: Oliver Contreras - Pool/Getty Images)

Kanye West er tilbage på Twitter.

Tidligere i år blev han ellers bandlyst fra platformen efter antisemitiske udtalelser. Men siden er det sociale medie blevet købt af Elon Musk, der altså har benådet den berømte rapper.

Derefter er der ikke gået lang tid, før Kanye West har skabt nye kontroverser. Han lagde ud med at tweete »shalom« – et jødisk ord for fred – hvilket fik staten Israels officielle Twitter til at reagere. Nu har han så meldt ud, at han vil stille op til præsidentvalget i 2024.

»Første gang i Mar-A-Lago«, lød det fra Ye, som den kontroversielle musiker officielt hedder efter en navneforandring, med reference til Trumps bopæl i Florida.

»Regn og meget trafik. Tænk, at jeg lod præsident Trump vente. Og jeg havde jeans på. Yikes. Hvad tror I, han svarede, da jeg spurgte, om han vil være min vicepræsidentkandidat i 2024?«

Svaret er nok, at Trump ikke var vildt begejstret over dén idé. Han har jo netop selv annonceret, at han kandiderer til præsidentposten ved valget i 2024.

Kanye Wests seneste præsidentkampagne, i 2020, endte katastrofalt. Siden er rapperen gået fra skandale til skandale. Senest har de fleste af hans samarbejdspartnere afbrudt samarbejdet med ham efter antisemitiske udtalelser.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af