Dagens trekantsdrama inkluderer Kanye West, Elon Musk og Israel

Dagens trekantsdrama inkluderer Kanye West, Elon Musk og Israel
Kanye West i London. (Foto: Photo by Neil Mockford/GC Images)

Hvad får man, hvis man kombinerer verdens rigeste mand med en af klodens mest omdiskuterede rappere og et land med et noget blakket ry for ulovlige besættelser?

Man får en Twitter-tråd, hvor Israel prøver at distancere sig fra en antisemitisk Ye, imens Elon Musk forsøger sig med humor.

Det hele startede, da rapperen for nylig vendte tilbage til Twitter med den korte velkomsthilsen »Shalom :)«.

Det fik Israels officielle Twitter-konto, hvis profiltekst også inkluderer ‘shalom’, til at udmelde, at de på forhånd trak sig fra den potentielle skandale:

»Vi vil meget gerne holdes uden for denne fortælling«, lød det med henblik på det antisemitiske narrativ, som Ye har haft gang i, før han blev udelukket fra Twitter.

Af uransagelige årsager fangede Twitter-udvekslingen Elon Musks opmærksomhed, efter han roste Israel for at udvise lidt humor på Twitter.

»Jeres tweets er gode! Flere lande burde tweete som jer. Der er ingen grund til at være kedelig«, skrev den nye ejer af det sociale medie, som ellers har har haft travlt med at slette kontoer, som netop udviste lidt sjov og ballade ved at parodiere netop ham selv.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af