Se Billie Eilish give det samme videointerview for sjette år i træk – fortæller om sit parforhold og ny musik

Se Billie Eilish give det samme videointerview for sjette år i træk – fortæller om sit parforhold og ny musik
Billie Eilish. (Foto: Screen shot)

Billie Eilish har siden 2017 givet det samme interview til Vanity Fair på årlig basis for at følge udviklingen i hendes karriere og liv – og i år var ingen undtagelse.

For sjette gang satte nu 20-årige Eilish sig i den varme interviewstol for at svare på de samme spørgsmål, og som altid er interviewformatet kanongodt selskab.

Hun afslørede blandt andet, at hun netop er gået i gang med at arbejde på ny musik med sin bror Finneas: »Det er virkelig spændende. Nu har vi specifikke dage, hvor vi ser hinanden, hvilket er super fedt«, fortæller Eilish, der ikke længere bor med sin bror.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eilish fortæller også, at hun over det seneste år er blevet bedre til at stole på sin intuition: »Det vigtigste for mig lige nu er at være i kontakt med mig selv og hvordan jeg har det. Virkelig lytte til min mavefornemmelse«.

I den forbindelse fortæller hun, at hun drømmer om at kaste sig ud i noget vildt næste år – bogstaveligt talt: »For første gang nogensinde vil jeg gerne prøve at skydive eller lave bungee jump ud over en klippe. Jeg nyder virkelig frygt«.

Hun fortalte også om sit parforhold med Jesse Rutherford fra bandet the Neighbourhood: »Jeg er utroligt inspireret af ham, og han er inspireret af mig. Det er virkelig cool, og jeg er meget begejstret og glad for det«.

Hun kom også ind på de fordomme, hun er blevet mødt med, efter hun offentliggjorde forholdet: »Sig, hvad du har behov for at sige, men jeg er i kontrol lige nu. Jeg gjorde det her. Jeg er nået til et sted i mit liv, hvor jeg ikke kun bliver genkendt af en person, jeg syntes var den lækreste fucking fucker på jorden. Jeg formåede også at score ham! Laver I sjov med mig? Kan jeg ikke bare få et bifald?«

Eilish var også ærlig omkring sin tidligere kamp med sit kropsbillede. Hun fortalte, at hun i år har gennemgået en omvæltning, fordi hun er begyndt på en ny fitness-livsstil, der har hjulpet hende til at føle sig bedre tilpas med sin krop.

Efter årets interview har Eilish fortalt, at hun for fremtiden vil fortsætte med at optage Vanity Fair-interviewene, men at hun vil holde på dem i nogle år, før hun offentliggør dem.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af