Stormzy går fuld fanboy over et selfie med Taylor Swift

Stormzy går fuld fanboy over et selfie med Taylor Swift
Stormzy. (Foto: Henry J Kamara)

Inderst inde er vi alle sammen bare swifties. Det gælder tydeligvis også Stormzy, der til gårsdagens MTV European Music Awards kun havde et mål for øje: Et selfie med Taylor Swift.

I en række stories på Instagram kunne vi således se rapperen rende nervøs rundt i prisuddelingens backstageområde, indtil han til sidst fik øje på sit idol.

»En mand skal møde Taylor!«, udbrød han blandt andet i en story, før han beordrede sine følgere til at slappe af før det store øjeblik.

Stormzys ønske gik heldigvis i opfyldelse, og han fik sig et bedårende selfie med en storsmilende Swift, som han efterfølgende delte på Twitter.

End ikke en hårdkogt grime-rapper som Stormzy kan åbenbart stå for Taylor Swift, der for tiden hitter stort med albummet ‘Midnights’.

Taylor Swift blev aftenens helt store vinder ved årets MTV European Music Awards, hvor hun i alt vandt fire priser. Blandt andet i kategorien ‘Bedste kunstner’ og i kategorien ‘Bedste lange musikvideo’, hvor Stormzy også var nomineret for musikvideoen til ‘Mel Made Me Do It’.

Stormzy måtte gå tomhændet hjem fra prisuddelingen, men mon ikke hans selfie med Swift var et plaster på såret.

‘This Is What I Mean’, Stormzys næste album, udkommer 25. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af