Stormzy annoncerer nyt album – ‘This Is What I Mean’ udkommer næste måned

Stormzy annoncerer nyt album – ‘This Is What I Mean’ udkommer næste måned
Stormzy. (Foto: PR)

For et par uger siden mindede Stormzy hele verden om, hvor god en rapper han er.

Det skete med den syv minutter lange magtdemonstration ‘Mel Made Me Do It’, som ovenikøbet udkom sammen med en stjernespækket musikvideo, der inkluderede gæsteoptrædener fra folk som Usain Bolt og fodboldtræneren José Mourinho.

Nu har den britiske musiker så annonceret et nyt album ved navn ‘This Is What I Mean’, der udkommer 25. november og består af 12 sange.

Ifølge den trackliste, Stormzy har delt på Instagram, er ‘Mel Made Me Do It’ dog ikke med albummet.

‘This Is What I Mean’ blev ifølge Pitchfork indspillet på en afsides ø ved navn Osea Island, hvor Stormzy havde samlet et hold af producere, sangskrivere og musikere.

»Det føltes smukt og frit«, udtaler Stormzy ifølge Pitchfork i en pressemeddelelse. Han fortsætter: »Vi er alle musikere, men vi lavede ikke kun musik. Nogle dage spillede vi fodbold eller gik rundt og tog billeder. Det førte til noget meget smuk musik«.

‘This Is What I Mean’ bliver Stormzys tredje album efter ‘Gang Signs & Prayer’ fra 2017 og ‘Heavy Is the Head’ fra 2019.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af