Hiphop-stjerneproducer har lige udgivet et album – og der er tunge navne på gæstelisten

Hiphop-stjerneproducer har lige udgivet et album – og der er tunge navne på gæstelisten
Metro Boomin. (Foto: Vanni Bassetti/Getty Images for Dior Homme)

Efter en række forsinkelser har stjerneproduceren Metro Boomin’ endelig udgivet sit nye album ‘Heroes & Villains’, og som forventet er der tale om en stjernespækket affære.

Grammy-vinderen har allieret sig med musikere som Future, Travis Scott, ASAP Rocky, 21 Savage, Young Thug, The Weeknd og Chris Brown på albummets i alt 15 tracks. Afdøde Takeoff er også med som feature på en sang.

Udgivelsen er dedikeret til Metro Boomins mor Leslie Wayne, der på tragisk vis blev dræbt af sin mand (som ikke var producerens far) i sommers. Metro Boomin har tidligere beskrevet sin afdøde mor som sin største inspiration.

‘Heroes & Villains’ er opfølgeren til Metro Boomins debutstudiealbum ‘Not All Heroes Wear Capes’, der med gæster som Drake og Travis Scott i ryggen landede direkte på førstepladsen på den amerikanske hitliste.

Tidligere på ugen varmede produceren op for udgivelsen med en kortfilm med Morgan Freeman, LaKeith Stanfield, Young Thug, Gunna og Metro Boomin selv.

Hør det fulde album herunder.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af