Pusha T har kappet båndene til Kanye West: »Noget siger mig, at han ikke har det godt«

Pusha T har kappet båndene til Kanye West: »Noget siger mig, at han ikke har det godt«
Kanye West og Pusha T. (Foto: Johnny Nunez/WireImage)

En af Kanye Wests tætteste samarbejdspartner gennem de sidste mange år tager nu klart afstand til ham.

Pusha T har ikke kun rappet på mange Kanye West-album og udgivet egne værker med Kanye-beats, han har også stået i spidsen for dennes pladeselskab, G.O.O.D. Music.

Men han har altså nu kappet båndene til sin tidligere samarbejdspartner, fortæller Pusha T i et nyt interview hos hiphopmediet XXL.

Her fortæller rapperen, at de to ikke er på talefod for tiden, og at han ikke længere på nogen måde er affilieret med G.O.O.D. Music. Derudover understreger Pusha T, at han selv ikke kan støtte de udtalelser, Kanye West kommer med for tiden.

»Jeg har hørt de nye ting, han siger. Jeg ved ikke. Noget siger mig, at han ikke har det godt. Det er jeg nødt til at sige. Men han siger ting nu, hvor jeg slet ikke kan være med«, lyder det.

Dette er ikke første gang, Pusha T er ude med kritik af sin tidligere samarbejdspartner. I sidste måned udtrykte han sin skuffelse over Kanye West i et interview hos Los Angeles Times.

»Det har været skuffende. Som en sort mand i USA, er der ikke plads til fordomme og hadtale. Så ja – det har været meget skuffende«, sagde han dengang.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af