Pusha T kritiserer Kanye West: »Der er ingen plads til fordomme eller hadtale«

Pusha T kritiserer Kanye West: »Der er ingen plads til fordomme eller hadtale«
Pusha T. (Foto: Universal Music Group/PR)

Kanye West er blevet droppet af stort set alle sine samarbejdspartnere i musikbranchen og forretningsverdenen efter en række antisemitiske udtalelser i løbet af efteråret. Senest er han endda raget uklar med sin gamle allierede Donald Trump.

Nu har en af den kontroversielle rappers tætteste samarbejdspartnere gennem de sidste 10 år også udtalt sig kritisk om ham.

Pusha T, der har lavet utallige sange med Kanye, og som har været chef for dennes pladeselskab G.O.O.D. Music, har netop givet et interview hos Los Angeles Times, hvor han udtrykker sin skuffelse over de antisemitiske udtalelser.

»Det har klart påvirket mig«, lyder det her. »Det har været skuffende. Som en sort mand i USA, er der ikke plads til fordomme og hadtale. Så ja – det har været meget skuffende«.

Interviewet er lavet i anledning af, at Pusha T senest er blevet nomineret til en Grammy for albummet ‘It’s Almost Dry’ – et værk vores anmelder kaldte noget af rapperens »bedste materiale nogensinde«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af