Donald Trump kalder Kanye Wests præsidentplaner »totalt spild af tid«

Donald Trump kalder Kanye Wests præsidentplaner »totalt spild af tid«
Kanye West krammer daværende præsident Donald Trump til et møde i Det Ovale Kontor i 2018. (Foto: Oliver Contreras - Pool/Getty Images)

Kanye West – eller Ye, som han jo officielt hedder nu – er en seriøst forstyrret mand, og hans planer om at blive USA’s næste præsident er totalt spild af tid.

Sådan lyder det nu fra Donald Trump, som Ye i sidste uge ellers tilbød posten som sin vicepræsident, da de to mødtes til en omgang aftensmad i Mar-A-Lago, som er navnet på Trumps bopæl i Palm Beach, Florida.

Umiddelbart efter mødet tweetede Ye – som er tilbage på Twitter efter at være blevet benådet af platformens nye ejer, Elon Musk – at han »havde ladet præsident Trump vente«, og at Ye under mødet i øvrigt var iført jeans.

Trump tog i stedet til tasterne på mediet Truth Social, som han tidligere i år selv var med til at lancere, for at komme med sin egen udlægning af mødet.

»Så jeg hjælper en seriøst forstyrret mand, der tilfældigvis er sort, Ye, som er blevet decimeret i hans forretning og stort set alt andet, og som altid har været god mod mig, ved at godkende hans anmodning om et møde i Mar-A-Lago, alene, så jeg kan give ham nogle tiltrængte råd«, skriver Trump.

Den tidligere præsident fortsætter:

»Han dukker så op med tre mennesker – to af dem kender jeg ikke, og den tredje er en politisk person, jeg ikke har set i årevis. Jeg siger, at han ikke skal stille op til præsidentvalget, det er et totalt spild af tid, han kan ikke vinde«.

Fredag i sidste uge bekræftede Ye én gang for alle sit præsidentkandidatur med en række (siden slettede) kampagnevideoer på Twitter, hvori han blandt andet beskylder Trump for at have skreget af ham under deres møde i Mar-A-Lago.

»Trump begyndte praktisk talt at skrige ad mig ved bordet og fortælle mig, at jeg ville tabe. Jeg mener, har det nogensinde virket for nogen?«, lyder det blandt andet fra Ye, som efter eget udsagn svarede igen med karakteristisk arrogance:

»Jeg var sådan: Vent, rolig nu, Trump – du snakker til Ye«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af