Shakiras diss-track slår rekord på YouTube – nu svarer eksmanden Gerard Piqué igen

Shakiras diss-track slår rekord på YouTube – nu svarer eksmanden Gerard Piqué igen
Shakira. (Foto: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Shakira udgav i sidste uge et hårdtslående diss-track mod sin eksmand Gerard Piqué og hans nye, 23-årige kæreste, Clara Chía Martí – og det er ikke gået ubemærket hen.

Sangen ‘BZRP Music Session #53’ har slået rekord på YouTube, hvor den inden for 24 timer blev afspillet mere end 63,5 millioner gange, hvilket er det højeste antal nogensinde på et døgn for en latinamerikansk sang på platformen. Det skriver The Guardian.

Også Piqué, som Shakira lod sig fra skille fra, efter han angiveligt havde været hende utro, har bemærket diss-tracket. I sangen synger Shakira blandt andet: »I’m worth two 22-year-olds / You swapped a Ferrari for a [Renault] Twingo / You swapped a Rolex for a Casio«.

Det har fået Piqué til at svare igen med et partnerskab med ingen ringere end urmærket Casio, som skal sponsorere den spanske fodboldturnering King’s League.

Det afslørede Piqué til en pressekonference over weekenden, hvor han delte Casio-ure ud til sine medspillere: »Jeg mener det seriøst«, sagde han efterfølgende ifølge mediet NME. Han ankom efter sigende også i en Renault Twingo.

Piqué svarede ikke på spørgsmål om, hvorfor der var indgået et partnerskab med Casio, men det var nogle af hans kolleger hurtige til: »Det er på grund af Shakira-sangen«, sagde den tidligere argentinske angriber Sergio Aguero.

Shakira har kommenteret sangens popularitet på Instagram, hvor hun skriver:

»Jeg havde aldrig troet, at jeg ville nå nummer ét i verden som 45-årig og så endda på spansk. Jeg vil gerne omfavne de millioner af kvinder, der modsætter sig dem, der får os til at føle os ubetydelige. Kvinder, der står fast på, hvad de føler og tænker og rækker deres hånd i vejret, når de er uenige, mens andre løfter øjenbrynene. De er min inspiration«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af