Charli XCX går til angreb mod Grammys med Grimes som cheerleader

Charli XCX går til angreb mod Grammys med Grimes som cheerleader
Charli XCX. (Foto: Terrence O'Connor)

Teen var ekstra bitter søndag aften for den britiske popstjerne Charli XCX, da årets Grammys blev skudt i gang uden en nominering af hendes anmelderroste album ‘Crash‘.

Så bitter, at hun postede et opslag på Instagram med denne besked: »At jeg ikke er nomineret til en Grammy for ‘Crash’ svarer til, at Mia Goth ikke blev nomineret til en Oscar for ‘Pearl’, og det beviser bare at folk ikke vil se hotte onde kvinder blomstre«

Dette fik straks følgere såvel som andre kendte til at bakke op.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Paris Hilton kommenterede hjerteøjne- og ild-emojis, imens canadiske Grimes formulerede en længere kritisk kommentar om Grammys:

»Grammys er så irrelevant, jeg ville ikke engang bekymre mig om det. Jeg stoppede med at følge med på nogen måde, efter jeg sad i årets producer-komité og de vitterligt ikke tillod mig at nominere nogen, som ikke var på en præfabrikeret liste, som var exceptionelt kedelig«

Grimes afslørede også, at hun var den ene ud af tre kvinder i årets producer-komité og den eneste under 40.

Grimes afrundede sit angreb mod Grammys med denne ret chokerende detalje om hendes forslag om at nominere den afdøde musiker Sophie: »Jeg forsøgte at nominere Sophie, og jeg fik at vide, at jeg ikke måtte«.

Årets Grammy Awards fandt sted natten til mandag, og de store vindere var Harry Styles, Beyoncé og Kendrick Lamar.

Beyoncé modtog i alt fire Grammy-priser, hvilket var nok til at gøre hende til den artist, der har modtaget flest gyldne statuetter nogensinde med i alt 32 styks.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af