Er det nu, Radiohead får et gennembrud på TikTok? Mash-up med Ice Spice og PinkPantheress får vinger

Er det nu, Radiohead får et gennembrud på TikTok? Mash-up med Ice Spice og PinkPantheress får vinger
Ice Spice og PinkPantheress i videoen til 'Boy’s a Liar Pt. 2'. (Foto: Screenshot)

Mange collabs og features i musikkens verden er uden tvivl resultatet af grundigt udarbejdede strategier. Hvilken af artisterne i samarbejdet løfter hvem op, og hvilken ny målgruppe vil et gæstevers låse op for?

I andre tilfælde sker det mere tilfældigt eller organisk, som i denne uge hvor den ukendte producer Chillaxx uploadede et mash-up af en klassisk Radiohead-sang, PinkPantheress og Ice Spice.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Og hvem løfter så hvem op her? Radiohead er fortsat blandt de højest respekterede bands i verden, men med en aldrende fanskare og syv års albumpause. Omvendt er få navne lige nu varmere end PinkPantheress og Ice Spice, der er markant større på Instagram og TikTok.

Under alle omstændigheder fungerer sammensmeltningen af Radioheads Weird Fishes’, Ice Spices gennembrudshit ‘Munch (Feelin’ U)’ og hendes aktuelle kollaboration med PinkPantheress, TikTok-hittet ‘Boy’s A Liar Pt. 2’, overraskende godt.

Og når Phoebe Bridgers så lige retweeter tracket og bakker op om ideen om en Boygenius-agtig supergruppe med de to unge kunstnere og Thom Yorke, så har man muligvis en perfekt storm.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af