Slowthai tager på værtshusturné – med en billetpris på under ti kroner

Slowthai tager på værtshusturné – med en billetpris på under ti kroner
Slowthai på Syd For Solen. (Foto: Thomas Rungstrøm/Soundvenue)

Slowthai drager lige om lidt på en noget atypisk turné.

28. februar påbegynder den britiske rapstjerne nemlig en koncertrække, som finder sted på engelske værtshuse (eller pubs, om man vil).

Det er i sig selv en anelse spøjst, at en af Storbritanniens største rappere spiller på værtshuse snarere end de etablerede spillesteder og festivaler, som han ellers har for vane. Men det er næsten endnu mere påfaldende, hvor billige koncerterne er.

Slowthai tager nemlig ikke mere end ét britisk pund for en billet, hvilket rundt regnet svarer til bare otte danske kroner.

»Jeg laver musik for min egen skyld, men jeg ville ikke være, hvor jeg er, hvis det ikke var for mine fans. Derfor er det vigtigt for mig, at folk kan have adgang til min musik«, lyder det ifølge NME i en pressemeddelse fra rapperen.

Her understreger Slowthai desuden, at »tiderne er hårde for rigtig mange mennesker«, hvilket altså er forklaringen bag de tæskebillige billetpriser.

3. marts udgiver Slowthai albummet ‘UGLY’, der følger i hælene på ‘Nothing Great About Britain’ fra 2019 og ‘Tyron’ fra 2021.

Rapperens tredje album vil efter sigende udforske hans kærlighed til rockgenren, hvilket også var på tydeligt på sidste uges nærmest postpunkede angstballade ‘Selfish’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af