Drake aflyser stor festivaloptræden dagen efter stripklubfest

Drake aflyser stor festivaloptræden dagen efter stripklubfest
Drake. (Foto: TM/Bauer-Griffin/GC Images)

Hvad er sjovere end at lukke en kæmpemæssig festival som dagens absolutte hovednavn? At være på stripklub med 50 Cent, naturligvis.

Det ser i hvert fald ud til at have været prioriteringen for Drake, da rapperen søndag morgen aflyste sin optræden samme aften på den brasilianske udgave af festivalen Lollapalooza.

Her lød den officielle forklaring fra festivalen, at Drake »af uforudsete årsager« pludselig manglede essentielle medlemmer af sit lyd- og produktionshold, og at han derfor ikke kunne realisere sit show i Sao Paulo.

»Drake var begejstret for at skulle optræde for sine fans i Brasilien. Desværre er det ude af hans kontrol. Undskyld«, skrev Lollapalooza Brazil på Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det kan jo sagtens have været tilfældet.

Men det virker alligevel lidt suspekt, at Drake aftenen inden blev spottet på en stripklub i Miami, hvor han festede for fulde gardiner med 50 Cent.

Lollapalooza håndterede dog situationen ganske professionelt.

Festivalgængerne blev tilbudt en refundering af billetten, hvis de ikke mødte op søndag, og i sidste øjeblik nåede festivalen sågar at booke Skrillex som erstatning.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af