Drake diskuterer pensionsplaner i nyt interview med Lil Yachty

Drake diskuterer pensionsplaner i nyt interview med Lil Yachty
Drake. (Foto: PR)

Når Drake engang går på pension, gør han det på en yndefuld måde.

Sådan lyder det fra Toronto-rapperen i et nyt ‘A Moody Conversation’-interview med Lil Yachty.

»Jeg føler, at jeg introducerer et koncept i mit sind om et yndefuldt exit«, lyder det blandt andet fra Drake.

Den 36-årige rapper understreger dog, at hans exit fra rapgamet ikke kommer på tale lige foreløbigt.

»Jeg er ikke klar endnu. Jeg vil yndefuldt blive ved med at udgive ekstremt interessante projekter, som forhåbentligt er værdsat af folk, og så vil jeg finde det rigtige tidspunkt at sige: ‘Jeg kan ikke vente med at se, hvad den næste generation gør’«, forklarer rapperen.

Om Drake så rent faktisk stadig er i stand til at udgive disse »ekstremt interessante projekter« må være op til den enkelte at vurdere. Sidste år formåede hverken ‘Honestly, Nevermind’ eller ‘Her Loss’ i hvert fald at imponere Soundvenues anmeldere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af