Kan Rayes drømme-rockband please blive virkelighed?

Kan Rayes drømme-rockband please blive virkelighed?
Raye. (Foto: PR)

Efter at have scoret et viralt TikTok-hit med 070 Shake-samarbejdet ‘Escapism’ udgav fremadstormende Raye tidligere i år et stærkt debutalbum i form af ‘My 21st Century Blues’.

Man skulle tro, at den britiske popstjerne havde rigeligt at se til med sin buldrende solokarriere. Men Raye drømmer åbenbart om at starte et rockband med en række andre britiske stjerner.

Sådan lyder det i hvert fald i et interview med Popsugar, hvor Raye bliver spurgt, hvem hun helst vil danne et band med – og det er altså ikke bare hvem som helst, hun har i tankerne.

»Rina Sawayama, Charli XCX og Ivorian Doll. Jeg føler, at det ville være et rigtig dope, glimrende rockband«, lyder det fra Raye.

Det kan vi kun være enige i. Både Charli XCX og Rina Sawayama har trods alt udmærket sig som nogle af tidens mest interessante alternative popstjerner, mens Ivorian Doll kan spæde til med en omgang UK drill.

Raye gæstede Lille Vega så sent som i sidste måned, men gik du glip af koncerten, er der håb forude.

Den britiske popstjerne er nemlig annonceret til årets udgave af Tinderbox, og senere i år lægger hun endnu engang vejen forbi Danmark, når hun spiller i Store Vega 26. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af