Rapstjerne har angiveligt onaneret på fly – nu er han sigtet for blufærdighedskrænkelse

Rapstjerne har angiveligt onaneret på fly – nu er han sigtet for blufærdighedskrænkelse
Desiigner. (Foto: Cassidy Sparrow/Getty Images for Def Jam)

Tilbage i 2016 havde rapperen Desiigner en af årets største rapsange i form af ‘Panda’, og endte endda med at score en gæsteoptræden på Kanye Wests ‘The Life of Pablo’. Han bleve et verdensnavn på meget kort tid – selvom mange mente, han var en joke, fordi han lød virkelig meget som Future.

Siden er karrieren dog gået en del ned af bakke. Og nu har Desiigner desværre skabt overskrifter med noget helt andet end musik.

Rapperen er nemlig blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse, efter at han ifølge flere øjenvidner skal have blottet sig og onaneret på et fly fra Tokyo til USA i sidste uge. Det rapporterer den amerikanske tv-station Fox 9.

Ifølge Fox 9 risikererer Desiigner op til 90 dages fængsel, hvis han bliver dømt.

Desiigner har forklaret TMZ, at han kæmper med psykiske problemer for tiden, som han vil forsøge at få hjælp med.

»De seneste måneder har jeg ikke været okay, og jeg har kæmpet med at acceptere, hvad der foregår. Mens jeg var ude at rejse for at spille måtte jeg indlægges, og jeg tænkte ikke klart«, lyder det blandt andet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af