Tobias Rahim følger op på sin seneste klubbasker med noget helt andet – lyt til ‘Orange’

Tobias Rahim følger op på sin seneste klubbasker med noget helt andet – lyt til ‘Orange’
Tobias Rahim 'Orange'. (Foto: Noemi Kapusy)

Det er ikke mere end to uger siden, at Tobias Rahim udgav det tordnende trance-track ‘Toget’. Nu har den buldrende, bragende klubbasker fået selskab af en ny single i Rahims 2023-diskografi.

I dag slipper han nemlig guitarballaden ‘Orange’.

Modsat det to uger gamle tramper-track har Tobias Rahim skruet ned for tempoet på ‘Orange’ med et melankolsk guitar-riff a la sangen ‘Jesus’.

Det nye nummer handler om nogle af de svære sider ved berømmelsen. »Jeg tror, den her verden, den er bipolar / alle de nye ansigter, som den viser mig«, lyder det et sted.

»Vi tog i studiet for at gøre ‘Toget’ færdig, og da den var færdig, begyndte Arto (Eriksen, producer, red.) at spille på sin guitar, og så begyndte jeg at synge mine tanker ud. Når toget rammer dig hårdt, kan du være heldig at vågne med dig selv i god behold, og når man vågner sådan, så føler man orange,« fortæller Tobias Rahim om sin nye single i en pressemeddelelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den dansk-kurdiske sanger fuldendte sin firsporede arenaturné med en koncert i Royal Arena i begyndelsen af april, hvor han ville mere end bare at feste.

Til sommer spiller Rahim blandt andet på NorthSide og på Roskilde Festival.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af