Distortion holder en lang række gadefester omkring Københavns Havn – inklusive et stort fyrværkerishow

Distortion holder en lang række gadefester omkring Københavns Havn – inklusive et stort fyrværkerishow
Distortion på Nørrebro. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Du troede måske, Distortion var løbet tør for annonceringer?

Festivalen har allerede offentliggjort programmet for den afsluttende fest til Distortion Ø, løftet sløret for lineuppet til betalingsgadefesten Distortion X og annonceret en lang række gratis gadefester på Vesterbro.

Men den københavnske festival har endnu en overraskelse klar i dag.

Distortion har netop annonceret, at der kommer hele 14 gratis gadefester i København fredag den 2. juni. Altså dagen efter, at der har været fest på Vesterbro.

Det kommer til at foregå rundt om Københavns havn, hele vejen fra Nyhavn til Refshaleøen. Der er både DM i maveplask og psytrance-dakkedak. Derudover er der rave under Knippelsbro og fest omkring Reffen Street Food.

Læs hele vores guide til Distortion her.

Sammen med Reffen – Copenhagen Street Food har Distortion i øvrigt arrangeret en fyrværkeri-fest for at fejre festivalens 25-års jubilæum. Der er i den anledning importeret det såkaldte Mascleta-fyrværkeri fra Spanien.

»Det er en vigtig anbefaling at komme så tæt på Mascleta-fyrværkeriet som muligt. Så man mærker grundrytmen gennem kroppen«, lyder det fra Distortions stifter, Thomas Fleurquin, via en pressemeddelelse.

»Musikstykket er én lang crescendo, og mærker man efter bassen hele vejen igennem, så ender man i fuld ekstase. Nogle griner, nogle græder, og man glemmer det aldrig«.

Dermed ser Distortions program for 2023 altså ud til at være komplet. Med mindre der kommer flere overraskelser.

Distortion Havnefest
2. juni

Klokken 15.00-21.00
København
Gratis

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af