Fall Out Boy sælger vinyler lavet af bandmedlemmernes tårer

Fall Out Boy sælger vinyler lavet af bandmedlemmernes tårer
Fall Out Boy. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Ligesom de fleste bands fra 00’ernes emo- og poppunk-bølge har Fall Out Boy ry for at have let til tårer. Men deres seneste stunt tager grådlabiliteten til ekstremer.

I går udgav bandet nemlig en ny vinyludgave af deres seneste album, ‘So Much (for) Stardust’, indeholdende rigtige tårer fra de fire medlemmer. Efter eget udsagn for at sikre »maksimal følelsesmæssig lydgengivelse«.

Disse Crynils, som bandet har døbt formatet, blev sat til salg i et begrænset oplag med en stykpris på 99,99 amerikanske dollars. Så hvem i alverden vil dog betale knap 700 kroner for en tårevædet grammofonplade?

Mange mennesker, åbenbart. De 50 vinyler blev i hvert fald udsolgt nærmest øjeblikkeligt. På Twitter lover bandet til gengæld, at de stadig har et par ekstra eksemplarer tilbage.

Efter det voldsomt udskældte, über-polerede 2018-album ‘Mania’ vendte Pete Wentz og co. på ‘So Much (for) Stardust’ tilbage til deres poppunk-signaturlyd.

Det var umiddelbart en klog beslutning, og tidligere i år fandt førstesinglen ‘Love from the Other Side’ da også vej til vores ugentlige Top Tracks-liste.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af