Festivalen O Days føjer Emma Sehested Høeg og seks andre navne til programmet

Festivalen O Days føjer Emma Sehested Høeg og seks andre navne til programmet
Emma Sehested Høeg. (Foto: PR)

Den københavnske festival O Days kan i forvejen bryste sig af hovednavne som Underworld og Jada, og nu føjer festivalen yderligere syv navne til plakaten for 2023.

Det drejer sig ikke mindst om den danske multikunstner Emma Sehested Høeg, der for nylig udgav debut-ep’en ‘Dame Dearest (Pilot)’, og som i sidste uge spillede en overbevisende, teatralsk koncert i Store Vega.

I den nye musikpakke finder man også norske Skatebård, britiske Venbee og italiensk-dominikanske Yendry. Desuden lægger også Svaneborg Kardyb, Nooriyah og Fyraftensboogie vejen forbi festivalen.

Dagens annonceringer kommer desværre også med en trist nyhed, idet Erika de Casier ikke længere er at finde i programmet. O Days oplyser, at det danske r’n’b-stjerneskud »af uforudsete årsager« har måttet aflyse sin koncert på festivalen.

Med dagens musikpakke er O Days tæt på at fuldende musikprogrammet for den tre dage lange festival, som finder sted på Refshaleøen fra den 3.-5. august.

O Days fandt i 2022 sted for første gang nogensinde. Dengang var det især hovednavnene Caribou og Floating Points, der stod for årets højdepunkter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af