Premiere: Prismas nye musikvideo har både løsrevne øjne og gyldent opkast a la ’Triangle of Sadness’ – se ‘Andy’

Premiere: Prismas nye musikvideo har både løsrevne øjne og gyldent opkast a la ’Triangle of Sadness’ – se ‘Andy’
Prisma. (Foto: Bobby Mandrup)

Prisma har fart på for tiden. De har for nylig vundet en pris til Carl Prisen og er annonceret til store festivaler som NorthSide, Tinderbox, Heartland, Roskilde og Smukfest. Til sommerens festivaler kommer søskendeduoen desuden til at have spritnyt materiale med.

I dag har Soundvenue nemlig premiere på Prismas nye single, ’Andy’, der kommer med en ret speciel video.

Musikvideoen er en særdeles surrealistisk størrelse, der suger seeren ind i diverse scener, der looper ind i hinanden.

På et tidspunkt står de to gruppemedlemmer og drysser fiskefoder ned i et akvarium med en hummer i. Et andet har de øjne i hænderne og solbriller på. I en tredje scene er der nogen, der kaster guld op, som på ’A Triangle of Sadness’-plakaten. Det er ren Dalí.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lydmæssigt er det nye nummer noget tungere og mørkere, end vi er vant til det fra duoen. Der er både en snert af trance og et svirp af 80’er-pop.

Sirid Møl Kristensen, der sammen med søsteren Frida Møl Kristensen udgør gruppen, udtaler følgende om sangen:

»Vi har forsøgt at genskabe lyden af knuste drømmes ekspressive melankoli. Kunstneres afkræftede hjerter blev i 70’erne og 80’erne svedt ud mellem hinandens varme dansende kroppe, mens pulserende beats holdt sammen om dem. Nummeret er skabt med et ønske om håb, frihed og venskaber, men bliver hele tiden udfordret af melankoliens destruktive trin«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af