Denne Dua Lipa-sang fik Trent Reznor til at græde

Denne Dua Lipa-sang fik Trent Reznor til at græde
Dua Lipa. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images for dcp)

Den helt rigtige popsang på det helt rigtige tidspunkt kan få hvem som helst til at græde. Selv hærdede mænd som Trent Reznor, viser det sig.

Manden bag Nine Inch Nails gæstede for nylig Rick Rubins podcast ‘Tetragrammaton’, hvor han forklarede, at selvom han generelt synes, at mainstreampop »sutter«, er der én sang af Dua Lipa, der har fået ham til at græde.

»Jeg hørte min datter, som er seks år gammel, synge Dua Lipa den anden dag«, udtaler Trent Reznor her. »Det fik mig til at tænke over kunsten i at skrive en velskabt sang. Jeg begyndte at græde, da jeg lyttede til Dua Lipa den anden dag, fordi det bare var et vellavet stykke musik«.

Den indrømmelse fik selvfølgelig mange til at spekulere over, hvilken Dua Lipa-sang, der havde vakt sådan en reaktion fra den garvede musiker. Det har han nu svaret på i en kommentar på et Instagram-opslag af Stereogum:

»Det var ‘Levitating’. Hendes levering var spot on, og da hun kom til ‘sugarboo’-linjen, knækkede jeg«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af