Én scene fra The 1975-koncerten på NorthSide går lige nu verden rundt

Én scene fra The 1975-koncerten på NorthSide går lige nu verden rundt
The 1975-forsanger Matty Healy på NorthSide. (Foto: Daniel Reumert/Soundvenue)

Det er ganske vist to dage siden, at The 1975 gav årets klart mærkeligste (men måske også en af de bedste) koncerter til NorthSide. Men deres optræden skaber stadig omtale i mange internationale medier.

Forsanger Matty Healy var spritstiv og havde klap for øjet, sørøver-style til koncerten. Han var lige så skandaløs som forventet – og kyssede også med en sikkerhedsvagt. Rockstjernen har jo for vane at komme meget tæt på sine fans.

Netop scenen, hvor Healy kyssede en sikkerhedsvagt, er blevet samlet op af en række medier verden over de seneste dage.

Både store musikmedier som amerikanske Billboard og britiske medier som Evening Standard har bragt en nyhed om seancen, og sladder-sitet over dem alle, TMZ, har også været omkring sagen.

Mange steder bliver scenen italesat som yderligere prekær fordi Matty Healy efter sigende dater Taylor Swift. Hvilket dog ikke stopper ham fra et kysse med tilfældige fans – eller sikkerhedsvagter.

Ikke alle steder har dog deres fakta helt på plads. Mediet Consequence of Sound fortæller således, at koncerten foregik i den danske by Warszawa. Warszawa ligger dog, så vidt vi ved, i Polen, og ikke i Jylland.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af