Hør Hans Philip synge på engelsk på ny sang med August Rosenbaum

Hør Hans Philip synge på engelsk på ny sang med August Rosenbaum
Hans Philip på NorthSide. (Foto: Daniel Reumert/Soundvenue)

Det er ikke hver dag, at man kan høre Hans Philip synge på engelsk, men undtagelsen er nu landet.

August Rosenbaum har i dag udgivet en forlænget udgave af sit album ‘Songs People Together’ fra sidste år.

Rosenbaum har tilføjet tre sange til albummet, heriblandt samarbejdet med Hans Philip, ‘Tidal Wave’, der blev optaget i foråret.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rosenbaum siger om samarbejdet med Hans Philip: »Mit forhold til Hans startede i 2019, da vi brugte en uge på Blågaards plads og i mit studie på at lave skitser til en håndfuld numre, der endte med at være på Hans’ ‘a/b’-plade. ‘Tidal Wave’ har vi lavet en eftermiddag i foråret 2023 oven på en sang, der skulle have været med på ‘Songs People Together’. Det var en ubrudt strøm af ideer og en lyst til lave noget på engelsk, der forenede vores kærlighed til lidt ‘blå’ instrumentalmusik«.

Den oprindelige version af ‘Songs People Together’ bød på samarbejder med blandt andre Coco O. og Jada, mens Rosenbaum nu tilføjer Hans Philip og norske Lil Halima.

Rosenbaum spiller på årets Roskilde Festival, hvor man nok godt kan regne med, at nogle af albummets gæster vil lægge vejen forbi.

Hans Philip lukker festivalen med det nydannede Ukendt Kunstner, der sidste måned udgav albummet ‘Dansktop’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af