Publikums must-see koncerter på Roskilde Festival: »Det bliver sådan helt EM ’92-følelse, og det vil jeg ikke gå glip af«

Hvilke koncerter glæder Roskilde-gæsterne sig mest til? Vi drog en tur ud på campingområdet for at høre dem ad.
Anna-Sofie Floor Koed. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Anna-Sofie Floor Koed
Hvad er din must-see koncert i år?
»Mine must-see er Kendrick Lamar, Aitch og Tove Lo. Kendrick er ikke ligesom andre rappere, man kan altid høre, når det er ham. Og Aitch så jeg i Vega, han er super fed og super dygtig«.

»Han har en meget ungdommelig og barnlig stemme, men alligevel lyder det bare sindssygt godt. Og så er han fra Manchester, og jeg er Manchester United-fan, og det er han også! Tove Lo har bare bangers«.

Ammal Mume. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Ammal Mume
Hvad er din must-see koncert i år?
»Jeg glæder mig rigtig meget til Burna Boy, Rema og Adekunle Gold, fordi jeg virkelig godt kan lide afrobeat. Og nu får man endelige lov til at opleve en festival, der nærmest er dedikeret til det! Jeg håber bare, at alle folk de danser, og giver slip«.

Sebastian A. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Sebastian A.
Hvad er din must-see koncert i år?
»Jeg tror, jeg glæder mig mest til at se Tobias Rahim. Og det er ret syret, for jeg hører ham ikke rigtigt. Men jeg tror, det bliver ligesom da The Minds of 99 spillede på Orange – sådan helt EM ’92-følelse, og det vil jeg ikke gå glip af«.

»Det var faktisk derfor, jeg købte min billet. Ikke så meget fordi det er noget, jeg hører, men på grund af den der fælleskabsfølelse«.

Nikolaj Schlüter Nielsen. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Nikolaj Schlüter Nielsen
Hvad er din must-see koncert i år?
»Must-see er Yung Lean! Han laver noget underlig musik, og det er sådan ret atmosfærisk. Jeg har ikke set ham før, men hans musik er fucking nice, og har virkelig en speciel stemning«.

»Og så Kendrick og JID selvfølgelig. Jeg synes, Roskilde er gode til at booke folk, der kan noget på en scene. Ikke bare nogen der kommer med en mikrofon og en dj-pult«.

Molly B. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Molly B.
Hvad er din must-see koncert i år?
»Jeg glæder mig rigtig meget til Rosalía, hun er nummer et. Jeg så hende for et par år siden, og der kendte jeg hende ikke så godt, men det var en helt vildt god koncert. Nu har jeg lyttet helt vildt meget, og hendes nye album elsker jeg«.

»Og så glæder jeg mig til Tove Lo, fordi det er perfekt dansemusik. Elsker det. Lizzo, fordi hun er et fucking ikon, og så glæder jeg mig også bare til at gå rundt på pladsen. Jeg synes, Roskilde er det sted, hvor jeg opdager mest ny musik, som jeg kommer til at holde meget af«.

Julie Obel. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Julie Obel
Hvad er din must-see koncert i år?
»Mine must-see koncerter, hvis jeg skulle vælge tre, er: Bala Desejo – brasiliansk kvartet, Blæst – kender perifert forsangeren, de er rigtige seje. Og Blur. Jeg synes, de har sådan virkelig fed punk-vibe, jeg har ikke lyttet så meget til det, men jeg tror, det bliver en rigtig god koncert«.

Asger Thorn. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Asger Thorn
Hvad er din must-see koncert i år?
»Jeg glæder mig rigtig meget til Central Cee og en norsk rapgruppe, som hedder Undergrunn. Jeg kan godt lide rap, og det kan min venner også, så vi skal se dem sammen«.

Mads Lynge. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Mads Lynge
Hvad er din must-see koncert i år?
»Jeg glæder mig meget til Yung Lean, Ukendt Kunstner og Kendrick Lamar. Jeg har altid lyttet meget til afrobeat, så glæder mig også virkelig til Burna Boy«.

Aja Nøhr. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Aja Nøhr Larsen
Hvad er din must-see koncert i år?
»Must-see er Christine and the Queens, Rosalía og Tove Lo«.

»Christine and the Queens hørte jeg også sidst, han spillede. Der kendte jeg det ikke, men synes det var så fedt og har hørt det lige siden. Så det glæder jeg mig virkelig til«.

Oscar Vangstrup. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Oscar Vangstrup
Hvad er din must-see koncert i år?
»Must-see er Tove Lo! Det var derfor, jeg købte billetten. Hun er fucking fed. Jeg håber især, hun spiller ‘No One Dies For Love’«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af